Et udsnit af et af Bente R. Andersens værker.

Et udsnit af et af Bente R. Andersens værker.

Kom tæt på Marokko i Pizzagalleriet

Kunstneren Bente R. Andersen udstiller sine værker

Kunst I Pizzagalleriet i Trippendalcentret er den næste udstilling nu på vej. Kunstneren hedder Bente R. Andersen og har tidligere boet i Albertslund.

Nu bor hun i Lyngby og arbejder fra et kunstnerfællesskab i Nærum med det specielle navn Margarinen. Her er hun én af 10 kunstnere indenfor maleri, skulpturer og keramik.

Til udstillingen i Pizzagalleriet er udvalgt en række stemningsfulde malerier og grafiske værker med inspiration fra Marokko. Fra en studierejse har Bente hentet indtryk med hjem, og Marokkos mange kontraster i farver, frodighed/tørke og i kulturen har sat deres spor, som siden er overført på lærred, papir og i tryk.

Kunstneren i arbejde.

Kunstneren i arbejde.

Man vil kunne se spejlinger af grafik, tegning og maling på papir i kunstnerens billeder. Malerierne er fortrinsvis malet med akrylmaling og tusch og ofte indgår tegning med grafit og oliekridt. Der er også tryk i form af monotypier, hvor der kun laves ét tryk af hvert motiv.

Bente R. Andersen har sin kunstneriske erfaring fra kunstskoler og kurser både herhjemme og i udlandet. Hun har tidligere udstillet i en række gallerier og ved censurerede udstillinger, men det bliver første gang, hun udstiller i et Pizzagalleri.

Her byder hun velkommen til fernisering lørdag 7. december kl. 14.

Publiceret 29 November 2019 05:00