Conny Karina Andersen, Lasse Storm Hansen og Lars Gravgaard Hansen. Foto: brie

Conny Karina Andersen, Lasse Storm Hansen og Lars Gravgaard Hansen. Foto: brie

Banko-overskud går til fælles juleaften i Albertslund

Der er stadig mulighed for at holde jul sammen med andre albertslundere, fortalte medlemmer af Julefællesskabet, da de modtog et gavekort fra Føtex

Af
Jørgen Brieghel

juletid ”Hvis andre har lyst til at donere penge til juleaften, så kan det fint lade sig gøre”, fortæller Conny Karina Andersen, da han sammen med Lars Gravgaard Hansen modtager et gavekort fra Føtex på 1400 kr. til Julefællesskabet.

Gavekortet skal bruges til at købe mad og drikke, når Julefælleskabet i Albertslund holder jul for alle. Sidste år fandt det sted på Roskilde Kro, men i år er arrangementet flyttet til Rådhusets kantine.

Det er et arrangement, som alle er velkomne til. Måske er man alene i julen. Måske vil man bare gerne være sammen med andre mennesker. Der er stadig mulighed for at være med.

Varehuschef Lasse Storm Hansen, Føtex Albertslund, overrakte gavekortet til Julefællesskabet.

”Det var Conny, der henvendte sig til mig en dag, og spurgte om vi havde lyst til at donere penge til arrangementet. Vi havde et overskud fra vores bankospil tidligere på året, og det var oplagt, at pengene herfra kunne støtte det gode arrangement juleaften”. siger Lasse Storm Hansen.

Flot arrangement

Conny Karina Andersen er ikke selv med i Julefællesskabet, men han var med til arrangementet sidste år:

”Jeg var med til den fælles juleaften, som Julefællesskabet arrangerede. Det var et flot arrangement, og jeg glæder mig til at være med igen i år. Der er gaver, hygge og dejlige mennesker, og det hele er arrangeret af en gruppe ihærdige frivillige. Når jeg spurgte Lasse om støtte, er det jo fordi jeg ved, han er en mand med hjertet på rette sted. Så jeg er glad for, at han ville støtte”, siger Conny Karina Andersen.

Al støtte er vigtig

Lars Gravgaard Hansen er måske bedst kendt som politiker og medlem af kommunalbestyrelsen.

Men han er sammen med sin hustru gået aktivt ind i arbejdet med at lave en fælles jul for alle.

”Sidste år var vi 56 juleaften på kroen. I år forventer vi at blive 70 på rådhuset. Al den støtte vi kan få betyder noget, så det er dejligt, at vi kan få dette gavekort til indkøb af julemad- og drikke. Vi har ingen penge selv, så vi er afhængige af sponsorer. Alle bidrag er velkomne, og det kan sagtens nås endnu”, siger Lars Gravgaard Hansen.

Dejlig aften

”Det var en rigtig god juleaften sidste år”, siger Lars Gravgaard. ”Den yngste deltager var 13 måneder og den ældste 87 år. Man bliver fantastisk glad for at kunne være med til sådan et arrangement. Da min hustru og jeg gik til ro sidst på aftenen, kunne vi ikke sove. Vi lå bare og snakkede om, hvor dejlig aftenen havde været. Vi glæder os til at holde juleaften igen i år”.

Der er som sagt stadig få pladser. Man skal tilmelde sig på mailen 2620jul@gmail.com – senest 12. december.

Publiceret 01 December 2019 06:00