Privatdetektiven Benoit Blanc (Daniel Craig) må arbejde sig igennem et puslespil af falske spor og løgne. Foto: Nordisk Film.

Privatdetektiven Benoit Blanc (Daniel Craig) må arbejde sig igennem et puslespil af falske spor og løgne. Foto: Nordisk Film.

Ugens film: Bond som privatdetektiv - og ny galskab i junglen

"Knive's Out" og "Jumanji 2" er ugens filmpremierer

Da den rige krimiforfatter Harlan Thrombay dør aftenen efter sin 85-års fødselsdag under mystiske omstændigheder, er hele familien mistænkt.

Det er nu op til den excentriske privatdetektiv Benoit Blanc at kortlægge begivenhederne. Hans opklaringsarbejde bringer dog alle familiens skeletter ud af skabet.

Sådan lyder handlingen i "Knives Out - var det mord?", som opdaterer Agatha Christies mordhistorier med Daniel Craig, kendt som James Bond, som den Hercule Poirot-inspirerede detektiv.

Den kan fra torsdag ses i Albertslundbiograferne, og det samme kan "Jumanji 2 - The Next Level".

Den er en opfølgning på den kendte film fra 1995 med Robin Williams, der gennem et brætspil suges ind i en jungle fyldt med galskab.

Her skal de arme skæbner gennemleve et jungle-spil, som man bliver nødt til at gennemføre for at overleve. Dwayne Johnson og Jack Black er med på rollelisten.

due

Nu går det løs i junglen igen, i

Nu går det løs i junglen igen, i "Jumanji 2". Foto: Sony Pictures

Publiceret 01 December 2019 05:00