Fra venstre mod højre er det Seda, Sofie, Julie og Mai-Britt. Den galde hund på bordet er en dansk spids og hedder Toke.

Fra venstre mod højre er det Seda, Sofie, Julie og Mai-Britt. Den galde hund på bordet er en dansk spids og hedder Toke.

Ny hundesalon åbnet i Trippendalcentret

Vestegnens Hundesalon er flyttet fra Taastrup og har fået mere plads i nye lokaler i Trippendalcentret

Nu behøver man ikke taget uden for kommunegrænsen for at få Malou eller Basti trimmet, klippet og vasket. Mai-Britt Schrøder har netop åbnet sin “Vestegnens Hundesalon” i Trippendalcentret. Det blev fejret med reception forleden, hvor mange af de trofaste kunder kiggede forbi. Mai-Britt Schrøder har tidligere haft salon på Taastrup Hovedgade. “Her stod jeg i lære fra 1999 til 2002, og jeg overtog salonen et par måneder efter, at jeg var blevet udlært”, fortæller hun. “Salonen havde mange kunder, men desværre ikke så meget plads. Der blev lidt trangt på de 57 kvadratmeter, især fordi vi også tager elever. Så da muligheden bød sig, besluttede jeg mig for at flytte ind i de nyindrettede lokaler i Trippendalcentret”. Her er 108 kvadratmeter, som er indrettet med moderne vaskefaciliteter, lækre tørrerum til hundene, trimmeborde og mange andre faciliteter. “Vi tager alle hunderacer – også de store hunde som f.eks. Schæfer og New Foundland. Det er ikke alle, der gør det. Man kan få sin hund trimmet, klippet, plukket, vasket, få renset ører, klippet negle osv. Samtidig gør vi meget ud af, at hundene skal have det godt, mens de er her. Vi tager os af dem, mens de er her og snakker med dem, klapper dem og er omkring dem, mens de soigneres”. Mai-Britt Schrøder fortæller, at mange kommer med hunden om morgenen og henter den efter arbejdstid. Så er hunden klargjort og lækker. Ikke alle er lige sikre på, hvordan man f.eks. skal trimme og plukke sin hund. Derfor er det almindeligt, at man et par gange om året, får den gjort lækker i hundesalonen. “Vi gør meget ud af, at sikkerheden skal være i orden. Der er kæder på hundene, så de ikke falder ned fra bordene, og der er flere til at holde dem, når de bades. Vi har hæve-sænke-borde til trim og bad – så hunden har det behageligt undervejs”. I Vestegnens Hundesalon er foruden Mai-Britt ansat Julie på fuldtid og de to elever Sofie og Seda. brie

Publiceret 09 May 2014 13:00