Liv og Lotte

Liv og Lotte

Se billederne:

Mesterskab for ponyer og heste

Det var lidt af en kabale at få stævnet afviklet, fortæller man i Albertslund Rideklub

Albertslund Rideklub har holdt endnu et stævne på Albertslund Ridecenter.
Denne gang var det springstævne for pony og heste, samt klubmesterskabet for 2015. Normalt forsøger klubben at få stævner tildelt af DRF på helligdage, men det er en større kabale at imødekomme alle klubbers stævneønsker i distrikt 1.
"Derfor havde stævneudvalget lidt ekstra udfordring med at sætte bane sammen med banebyggeren inden starten kl. 15.00 i lørdags, da de mange rideskolehold havde undervisning til kl. 13.00. Heldigvis var der god hjælp fra klubbens medlemmer, både før, under og til oprydningen efter stævnet", siger Gitte fra Stævneudvalget.
Lørdag den 14. november var der 53 tilmeldte starter og søndag blev det til 60 starter.
Søndag var der indlagt to specielle afdelinger i stævnet i det ARK's klubmesterskab 2015 for henholdsvis pony og heste blev afviklet.
I år havde stævneudvalget besluttet, at klubmesterskabet skulle afholdes som stilspring, som er en kombination af opstilling, balance, rytme, effektivitet og helhed. Disse parametre bedømmes af dommeren i kombination med eventuelle fejl pga. nedrivning af bomme undervejs.
Mesterskabet for Pony havde tre starter, som blev vundet af Liv på ponyen Shooter med stilkarakter 7,55. For hesteklassen var der fem starter, og der måtte omspring til mellem to ryttere, før årets vinder - Lotte på hesten Regitze - kunne kåres med stilkarakter 8,50.
Næste stævne er i begyndelsen af 2016.
brie
Foto: Toni Jensen

Klara Jernhøj.

Klara Jernhøj.

Liv på Scooter.

Liv på Scooter.

Emerly på Pretty Dancer

Emerly på Pretty Dancer

Lotte på Regitze.

Lotte på Regitze.

Marie på Vincent

Marie på Vincent

Sarah på Prinsessen

Sarah på Prinsessen

Sofie på Porche

Sofie på Porche

Publiceret 22 November 2015 07:00