Albertslund Fægteklub – nu også for voksne

Fægteklubben i Albertslund har været afsted til det første stævne med fine resultater

Af
Morten Thornton

Det gik godt, da fægteklubben i ALbertslund - ALF - var afsted til deresførste stævne, kårdecuppen i Vordingborg. De fire fægtere, som stillede op opdagede samtidig, hvor hårdt det kan være at fægte stævne.
Klubbens formand Peter Zacho måtte trække sig allerede efter tre kampe. Den høje intensitet var for meget for knæet: ”Man vil jo vinde når man endelig er med til et stævne” udtalte formanden bagefter med et smil på læberne.
Bedste resultat sikrede klubtræner Mads Eriksen, der efter 10 kampe kunne notere en kneben andenplads i sin pulje, mens Kasper Stengade fægtede sig frem til en femteplads i sin pulje.
Klubben har kun tilbudt voksentræning siden april, og klubbens formand var derfor tilfreds med indsatsen. Han opfordrede samtidig alle interesserede Albertslundborgere til at prøve fægtning i klubben.
Tidligere på dagen havde klubbens børn også deltaget i et børnestævne med seksbørnefægtere. Her var det bedste resultat en flot 3. plads i miniorerkategorien. som Johannes Andersson sikrede sig.

Publiceret 14 September 2015 14:00