Flere piger skal spille fodbold, mener AIF. Arkivfoto: brie

Flere piger skal spille fodbold, mener AIF. Arkivfoto: brie

Piger på banen: AIF sætter gang i Pigeraketten

AIF vil gerne have flere af de lokale piger til at spille fodbold

Af
Jørgen Brieghel

fodbold Selvfølgelig spiller piger fodbold og derfor inviterer de, sammen med DBU, alle piger mellem 5 og 11 år til Pigeraketten. Det bliver tre timer fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter.

Alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny. Det er gratis og uforpligtende at deltage og det kræver ingen tilmelding.

29.april lander Pigeraketten på AIF´s baner, og der er masser af plads.

Besætningen, der består af frivillige fra klubben og DBU’ instruktør, står klar kl. 17.00 til at tage imod piger mellem 5 og 11 år, der har lyst til en sjov dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

Pigerne skal blandt andet forbi Mælkevejen, Saturn og Solen og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen igennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset. Mor og far er naturligvis velkomne til at være til stede til det hele, og når dagen er veloverstået, er der masser af information at hente om dét at være medlem af en fodboldklub.

Det hele foregår på Albertslund Idrætsanlæg 29.april klokken 17.00. Det eneste man skal medbringe er en ordentlig gang godt humør, masser af gå-på-mod, vandflaske og tøj til at bevæge sig i.

Publiceret 21 April 2019 06:00