Lokalopgør stadig uden håneret: AIF og HIC delte igen

Albertslund-dyst endte for anden gang med 2-2

Fodbold Hverken fans af AIF eller HIC kan stadig siges at have nogen "håneret" overfor den anden.

Det genoplivede lokalopgør mellem de to Albertslund-klubber i Sjællandsserien endte også påskelørdag med uafgjort 2-2. Denne gang på Albertslund Stadion, hvor det i september var på HICs hjemmebane i Herstedøster.

Da de to hold spillede sidst, var det første gang i 43 år at de var i Sjællandsserien sammen. Derfor var interessen stor, med mange der valfartede til Herstedøster Stadion. Det scenaerie gentog sig lørdag på AIFs hjemmebane, med godt 500 fremmødte tilskuere.

Brændte chancer

På HICs hjemmeside skriver John Bødker en længere reportage om kampen. Her står blandt andet:

"Chancer i begge ender var der nok af, men vi skulle helt hen i det 36. minut før der for alvor kom tænding på kampen. En meget hård takling på AIF's Tim Wiese som måtte udgå og en påtale til HIC'eren. Men frispark uden for feltet er en lækkerbisken for AIF's Emilio Rodrigues, og han takkede for tilbuddet og bragede bolden i mål uden for Mathias Jensens rækkevidde. AIF sad nu på spillet og HIC havde svært ved at finde fodfæste.

Lige før pausefløjtet kom så foræringen, AIF lavede en fejl i opspillet og lige pludselig var Rasmus Tønning og Nicolai Beck alene med AIF's målmand. Tønning lagde bolden tilrette for Beck som usvigeligt sikkert scorede til 1-1. Et fint resultat at gå til pausen med."

Fra anden halvleg fremgår blandt andet, at HIC brændte flere store chancer efter at være kommet bagud 1-2.

"I de sidste 10 minutter får HIC mere og mere spil og i de døende minutter falder bolden ned til Benjamin Nielsen son tog godt sigte og fyrede kanonen af og jublen mellem spillere og tilskuere ville ingen ende tage da bolden blafferede i netmaskerne uden chance for AIF's målmand. Kort tid efter fløjter dommeren kampen af og de to kompanter sluttede endnu engang 2-2 som i efteråret."

John Bødkers ord til sidst deles nok af flere fodboldfans fra Albertslund:

"Der er noget særligt over disse kampe og de må gerne vare ved i en tid endnu."

FAKTA

¨Albertslund IF - Herstedøster IC 2-2 (1-1)

(36) 1-0 Emilio Rodrigues

(42) 1-1 Nicolai Beck

(71) 2-1 Stefan Sander

(88) 2-2 Benjamin Nielsen

Publiceret 23 April 2019 07:00