Piger spiller da også fodbold. Her fra en tidligere DBU fodboldskole. Arkivfoto.

Piger spiller da også fodbold. Her fra en tidligere DBU fodboldskole. Arkivfoto.

HIC får nu også sin 'pigeraket'

5-11-årige piger inviteres med på banerne i Herstedøster

Af
Finn Due Larsen

Fodbold Piger spiller da også fodbold, og Herstedøster IC vil også gerne have flere af de lokale piger ud på banerne.

Som tidligere omtalt har AIF været med på "Pigeraketten", og nu lander den samme "raket" også hos HIC.

Klubben inviterer sammen med DBU alle piger mellem 5 og 11 år til tre timer fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktivitete.! Alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny. Det er gratis og uforpligtende at deltag,e og det kræver ingen tilmelding.

Det sker tirsdag den 28. maj på HICs baner på Bymosevej, og her vil frivillige fra klubben og DBU’ instruktør stå klar klokken 17 til at tage i mod piger, der har lyst til en sjov dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

"Pigerne skal blandt andet forbi Mælkevejen, Saturn og Solen, og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen igennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset", lyder det fra klubben.

"Mor og far er naturligvis velkomne til at være til stede til det hele, og når dagen er veloverstået, er der masser af information at hente om dét at være medlem af en fodboldklub."

Det eneste man skal medbringe er en ordentlig gang godt humør, masser af gå-på-mod, vandflaske og tøj til at bevæge sig i.

due

Publiceret 14 May 2019 05:00