Team Bike4Kids København er både en velgørende forening og en cykelklub hvor det sociale fællesskab omkring motionscykling er i højsædet. Privatfoto

Team Bike4Kids København er både en velgørende forening og en cykelklub hvor det sociale fællesskab omkring motionscykling er i højsædet. Privatfoto

Nyt cykelfællesskab hjælper børn med alvorlige sygdomme

Der trænes hver onsdag fra Albertslund Stadion

cykling Team Bike4Kids København er et cykelfællesskab, som sætter fokus på børn med alvorlige sygdomme Den nye cykelklub Team Bike4Kids København er både en velgørende forening og en cykelklub hvor det sociale fællesskab omkring motionscykling er i højsædet. Og de vil meget gerne invitere mange flere med på cykeltur.

Team Bike4Kids København er ikke en helt normal cykelklub. De har nemlig startet foreningen med dét ene formål at hjælpe børn med alvorlige sygdomme på tværs af diagnoser. Team Bike4Kids København cykler for at skaffe midler til at hjælpe børn, og i 2019 er det blevet til 220.000 kr., som er indsamlet via sponsorater.

Alle pengene går ubeskåret til formålet; i 2019 er det SMIL Fonden som modtager donationen.

Hos Team Bike4Kids København er man allerede så småt i gang med de ugentlige træninger, som forløber hver onsdag kl. 17 samt en tur lørdag eller søndag i weekenderne.

Alle træninger tager udgangspunkt i Albertslund Idrætsanlæg, og fra Poul Krarup lyder en opfordring til, at man kommer og deltager: ”Vi vil gerne invitere alle interesserede til at komme og prøve at cykle nogle ture med os. Vi har det godt sammen, kører sikkert i trafikken og inddeler os i niveauer, så også nybegyndere kan være med”.

brie

Publiceret 08 August 2019 08:26