Counter Strike-kamp med A’GZ Five. Privatfoto

Counter Strike-kamp med A’GZ Five. Privatfoto

A’GamerZ rydder bordet: Sejr på alle fem hold

"Det tegner til en god sæson tredje sæson i eSportligaen for A’GamerZ”, siger formand Claus Agerskov

esport I weekenden startede youSee eSportligaen med fuldt program og alle hold fra Albertslund Gamerz var klar.

Lørdag spillede Counter Strike-holdet A’GZ Five mod Tune IF Slaughter Division med mange tekniske problemer på det første map med en snæver sejr på 16-14. I mellem de to map blev der også skiftet spiller, så gik det meget hurtigt med en sejr på 16-4.

Søndag startede med de tre Fortnite-hold. A’GZ Noton blev de første fra vores forening til at spille mod en pige, som var den ene halvdel af holdet fra Tune IF Botnakker. Kampen blev vundet med 9-1 og 9-8.

A’GZ Eaglets fik Victory Royal i første drop med en 20-7 sejr over Bogø IF FortniteMasters. I næste drop døde de spillere fra Eagles hurtigt efter ni kills, men FortniteMasters formåede ikke at få mere end otte - så en 9-8 sejr.

Sidste Fortnite-hold A’GZ Turtles startede også med en Victory Royal på 15-3 over Tårnborg Sort. I næste drop døde Sort-spillerne med det samme uden kills, så det blev til 15-0 sejr. Den største samlede sejr i A’GamerZ-historie.

Først på aftenen sluttede League of Legends-holdet A’GZ Havregrød af med en dobbletsejr over Tune IF Northshredder, som var en ret overlegen sejr med mange drab og få som blev dræbt.

"Vi ryddede bordet. Sejre til alle fem hold. Fantastisk" udbryder formand Claus Agerskov. "Det tegner til en god sæson tredje sæson i eSportligaen for A’GamerZ, selvom vi mangler trænere og ekstra spillere."

Publiceret 30 October 2019 08:00