Medaljer til Caroline. Privatfoto

Medaljer til Caroline. Privatfoto

Flere medaljer til Albertslund-svømmer

Caroline Preisler Mathiesen var i hård konkurrence ved Køge Open

svømning I weekenden deltog Albertslund svømmeren Caroline Preisler Mathiesen (2001) ved Køge Open, her skulle hun følge op på de gode takter fra forrige weekends stævne i Taastrup, hvor det blev til en sølvmedalje og fem guldmedaljer.

Konkurrencen i Køge var dog en tand højere, da flere seniorer deltog. Stævnet blev afholdt med indledende i 50 og 100 meter løbene fredag aften og lørdag/søndag formiddag, mens der var finaler for de seks bedste lørdag og søndag aften.

Caroline startede fredag med ny pr i 100 medley og en samlet 10. plads af 46 deltagende i aldersgruppen 15 år og ældre. Herefter stod den på direkte finale i 200 ryg, hvor det blev til en bronzemedalje, 38 hundrededele foran nummer fire. Fredagen sluttede af med 4X50 medley mix, en disciplin hvor to drenge og to piger svømmer sammen, holdet bestemmer selv hvem der skal svømme de enkelte discipliner, Caroline svømmede ryg. De fire Solrød svømmere gjorde en god figur og sluttede på den ærgerlige fjerde plads, 1 sekund fra tredje pladsen.

Svømmede sig i finalen

Lørdag startede med indledende i 100 ryg, hvor hun med fjerde bedste tid, svømmede sig i finalen. Herefter var det 100 fri, hvor det blev til en 25. plads af de 52 deltagende.

I aftenens finale i 100 ryg kunne hun ikke holde tempoet fra formiddagens afsnit, så det blev til en samlet femte plads.

Søndag var det 50 ryg, denne gang blev hun nummer tre i indledende og klar til endnu en finale. Herefter var det 50 fri, hvor det blev til en samlet 30. plads.

Sidste løb i formiddagsafsnittet var 100 fly, hvor hun igen gik i finalen i tredje bedste tid. Søndagens finaler startede med 50 ryg, hvor det blev til den utaknemmelige fjerde plads, blot 0,2 sekund fra bronze og 0,3 sekund fra sølvet. Op på hesten igen i 100 fly, hvor det blev til endnu en bronzemedalje.

Publiceret 29 November 2019 06:00