Arkivfoto

Arkivfoto

Svømning: AIF’ere hjem med sølv og præmier

Laura Thomadsen og Mathilde Preisler Mathiesen svømmede Hvidovre Christmas Race

Lørdag deltog de to AIF’ere Laura Thomadsen og Mathilde Preisler Mathiesen, begge fra 2004, ved Hvidovre Christmas Race i juniorgruppen.

Laura var først i vandet i 200 medley og lagde ud med en ny pr. og endte som nr. 12 af 30 deltagende. Herefter var det Mathildes tur, hun svømmede 50 fri og svømmede lige over sin pr. og blev nr. 9 af de 23 juniorer. Så svømmede Laura to løb lige efter hinanden, først var det 50 ryg hvor det igen blev til en ny pr. og en placering som nr. 12 af 13.

Kort tid efter var hun i bassinet igen, denne gang til 50 bryst hvor hun fortsatte de gode takter med endnu en pr. og en placering som nr. 7 af 10 juniorer.

Herefter var Mathilde i vandet i 50 fly, hun tog også en pr. og blev nr. 11 af 18. Inden pausen var Mathilde med på VATs holdkap i 4X50 fri sammen med Maya Krogh Brønnicke (STT), Liva Lund Hansen (VI39) og Schastine Skifter Tabor (STT). Mathilde svømmede anden turen i en lille pr. med flyvende start. Holdet endte på en flot anden plads og tog sølv.

Efter en lille pause på en time, var de klar igen på bassinkanten.

Begge lagde ud med 100 medley, begge i ny pr. desværre for Mathilde sluttede hun som nr. fire i et tæt felt, kun 27 hundrededele fra guldet. Laura blev nr. 15 af de 20 juniorer.

Herefter skulle Laura om på ryggen i 100 ryg hvor hun som det eneste løb ikke fik det til at fungere og hun endte sidst af juniorerne.

Mathildes sidste individuelle løb blev 100 fri, hvor hun blev nr. 11 af 19 deltagende. Laura sluttede af med endnu en ny pr. denne gang i 100 fly hvor hun blev nr. 7 af 11. Stævnet sluttede af med 4X50 medley hvor begge piger deltog.

Mathilde lagde ud i ryg, Laura i bryst, Dicte Laurberg Vedel (STT) i fly og Annika Køhn (VI39) sluttede af i fri. De fire tøser kæmpede for deres sag, men måtte tage til takke med placeringen som nr. fire, lige uden for medaljerne.

Publiceret 02 December 2019 09:01